Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybkie i smaczne ciasteczka.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Składniki
Rozwinąć rulon ciasta francuskiego. Wyciąć foremką gwiazdy. Roztrzepać jajko. Każdą gwiazdkę posmarować pędzelkiem roztrzepanym jajkiem. Następnie na każdą gwiazdkę nałożyć łyżeczkę marmolady różanej. Gotowe gwiazdki ułożyć na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić blachę do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez około 15 minut do zrumienienia. Gwiazdeczki również można posypać cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi słodsze. SMACZNEGO !!!