Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo szybkie i smaczne ciasteczka.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1890
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14696
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19730
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1890
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14696
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19730
Składniki
Rozwinąć rulon ciasta francuskiego. Wyciąć foremką gwiazdy. Roztrzepać jajko. Każdą gwiazdkę posmarować pędzelkiem roztrzepanym jajkiem. Następnie na każdą gwiazdkę nałożyć łyżeczkę marmolady różanej. Gotowe gwiazdki ułożyć na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić blachę do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez około 15 minut do zrumienienia. Gwiazdeczki również można posypać cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi słodsze. SMACZNEGO !!!