Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO ŁATWE I SUPER SZYBKIE ZAJMUJE ZALEDWIE TRZY MINUTY. POLECAM DO TEGO CIASTO Z LIDLA -DOBRE I TANIE 2,50 ZŁ.OPAKOWANIE
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4107
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73396
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 550
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15629
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4107
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73396
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 550
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15629
Składniki
NASTAWIAMY PIEKARNIK NA 220 C-BEZ TERMOOBIEGU LUB 200 C Z TERMOOBIEGIEM
W MIĘDZY CZASIE CIASTO FRANCUSKIE SMARUJEMY CZYM CHCEMY- W TYM PRZYPADKU JEST TO GOTOWA MASA MAKOWA Z PUSZKI
ZWIJAMY JAK ROLADĘ ,KONIEC SMARUJEMY WODĄ LUB ROTRZEPANYM JAJKIEM ABY SIĘ PRZYKLEIŁO TAK SAMO SMARUJEMY WIERZCH CIASTA
KROIMY NA ŚLIMACZKI I DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA NA OK.15-20 MIN.AŻ CIASTO SIĘ ZRUMIENI.