Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry cynamonowe. Zanim zaczniecie przygotowywać ciasto włączcie gofrownicę, aby była już gorąca kiedy ciasto bedzie gotowe. Nasze gofry jedlliśmy z konfiturą ze śliwek.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4401
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1862
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3627
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31034
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4401
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1862
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3627
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31034
Składniki
Mąkę z cynamonem, proszkiem do pieczenia, szczyptą soli przesypać do miski, dodać żółtka i roztartego widelcem banana, olej oraz mleko/napój roślinny. Białka ubić na pianę i wymieszać z pozostałymi składnikami na jednolitą konsystencję. Jeśli jest za gęste można dostać kilka łyżek mleka/ napoju roślinnego. Wypiekać gofry nakładając ciasto łyżką na posmarowaną olejem gofrownicę.