Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry cynamonowe. Zanim zaczniecie przygotowywać ciasto włączcie gofrownicę, aby była już gorąca kiedy ciasto bedzie gotowe. Nasze gofry jedlliśmy z konfiturą ze śliwek.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37370
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 45
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 122
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 111
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37370
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 45
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 122
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 111
Składniki
Mąkę z cynamonem, proszkiem do pieczenia, szczyptą soli przesypać do miski, dodać żółtka i roztartego widelcem banana, olej oraz mleko/napój roślinny. Białka ubić na pianę i wymieszać z pozostałymi składnikami na jednolitą konsystencję. Jeśli jest za gęste można dostać kilka łyżek mleka/ napoju roślinnego. Wypiekać gofry nakładając ciasto łyżką na posmarowaną olejem gofrownicę.