Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry z dodatkiem serka wiejskiego to znakomity pomysł na śniadanie lub słodką przekąskę. Ciasto przygotowaliśmy z mąki owsianej i bez dodatku cukru, przez co są zdrowsze od tradycyjnych. Kolejnym ich plusem jest czas, zrobisz je w zaledwie 10 minut!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Składniki
W blenderze zmiksuj ze sobą wszystkie składniki. Masa powinna być gładka.
Gofrownicę natłuść oliwą. Gdy się rozgrzeje, wylewaj porcje ciasta na kratkę. Piecz około 5 minut, jednak czas może być dłuższy lub krótszy, wszystko zależy od mocy gofrownicy.
Gotowe gofry podawaj posypane cukrem pudrem, polane syropem klonowym lub z bitą śmietaną.