Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy jabłecznik smaczny i prosty w wykonaniu zapraszam
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85254
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2548
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9993
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4001
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7113
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85254
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2548
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9993
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4001
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7113
Składniki
Jajka ubijam z cukrem dodaje mąkę z proszkiem ,olej i mleko miksuje do połączenia składników .Płowe ciast wylewam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia blacha 26 cm i podpiekam w nagrzanym piekarniku 15 minut w 200 stopniach .Na podpieczone ciasto wykladam jabłka ze słoika wymieszane z cynamonem kto nie lubi cynamon może pominąć ale można użyć startych świeżych z łyżką cukru i cynamonem i wylewam pozostałe ciasto na jabłka i piekę w 200 stopniach 35 minut .
Upieczone ciasto posypuje cukrem pudrem lub daje polewę i dowolnie ozdabiam ja dałam polewę i płatki migdałowe .Po wykonanie zapraszam na film smacznego