Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy jabłecznik smaczny i prosty w wykonaniu zapraszam
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326918
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12161
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17130
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326918
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12161
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17130
Składniki
Jajka ubijam z cukrem dodaje mąkę z proszkiem ,olej i mleko miksuje do połączenia składników .Płowe ciast wylewam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia blacha 26 cm i podpiekam w nagrzanym piekarniku 15 minut w 200 stopniach .Na podpieczone ciasto wykladam jabłka ze słoika wymieszane z cynamonem kto nie lubi cynamon może pominąć ale można użyć startych świeżych z łyżką cukru i cynamonem i wylewam pozostałe ciasto na jabłka i piekę w 200 stopniach 35 minut .
Upieczone ciasto posypuje cukrem pudrem lub daje polewę i dowolnie ozdabiam ja dałam polewę i płatki migdałowe .Po wykonanie zapraszam na film smacznego