Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leciutkie ciasto na bazie serków homogenizowanych z dodatkiem jabłek.
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 64
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 657
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 98
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 64
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 657
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 98
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Składniki
1. Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy serki, proszek do pieczenia, margarynę i wyrabiamy.
2. Ciasto dzielimy na dwie części, jedną częścią wylepić dno tortownicy.
3. Jabłka obieramy, kroimy na plasterki i układamy na cieście.
4. Budynie gotujemy według przepisu na opakowaniu, wykładamy na jabłka.
5. Do drugiej części ciasta dodajemy kakao, rozwałkowujemy, kroimy w paski i rozkładamy na budyniu. 6. Pieczemy 50 minut w 180°C.
7. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem. 8. Ciasto gotowe. 9. Smacznego.