Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12304
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12304
Składniki
białka ubić z cukrem dodać żółtka,mąki wymieszane z proszkiem.Piec30min 180st .Wystudzić przekroić na pół.Galaretki rozpuścić w 3szkl wody ostudzić, śmietanę ubić dodać galaretki.Gdy pianka zacznie tężeć wyłożyć na biszkopt ,przykryć biszkoptem który mocno nasączyć wodą z kwaskiem cytrynowym i cukrem.Na wierzch jagody i wykładamy tężejącą galaretkę