Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te proste ciasta gotuję z twarogiem i bananem i podawam ze śmietaną. Takie ciasta są spożywane nawet przez dzieci, które nie lubią twarogu.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2254
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2226
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 708
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1001
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1100
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2254
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2226
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 708
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1001
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1100
Składniki
Drobno posiekaj banana, dodaj do niego twaróg i cukier. Pokrój chleb pita w paski i owiń go nadzieniem twarogowym. Wymieszaj dwa jajka widelcem. Zanurz placki w jajku i smaż na małym ogniu, aż złoty kolor. Podawać ze śmietaną. Smacznego.