Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne i tanie ciasteczka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11043
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13303
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11043
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13303
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Składniki
Wykonanie: Jabłka obrać i pokroić w kształt księżyca. Z podanych składników zagnieść ciasto, gdyby nie odstawało od ręki dodać mąki. Rozwałkować na stolnicy na grubość pół centymetra. Z ciasta wycinać kwadraty, kłaść przygotowane jabłka i zlepić przeciwległe brzegi. Piec w temperaturze 200 stopni przez 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem.