Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne połączenie ,a jakże smaczne.Ciasto wyszło pyszne,delikatne i aromatyczne.Polecam serdecznie:)
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35631
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1185
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5968
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35631
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1185
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1749
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5968
Składniki
Dynię obraną oraz jabłka i gruszki pokroić w kostkę i usmażyć.Dodać cukier ,sok z cytryny,oraz rodzynki. Upiec biszkopt z podanych składników i wystudzić. Ugotować budyń ,do gorącego dać masło i mieszać do jego rozpuszczenia. Krem budyniowy wylać na biszkopt i zostawić do wystudzenia.i stężenia. Do gorącego musu jabłkowo-gruszkowo-dyniowego wsypać galaretki,rozpuścić..
Mus wylać na zastygnięte budynie,dać do lodówki by całkowicie stężały. Najlepiej kroić na drugi dzień.
Smacznego życzę!