Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne połączenie ,a jakże smaczne.Ciasto wyszło pyszne,delikatne i aromatyczne.Polecam serdecznie:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Dynię obraną oraz jabłka i gruszki pokroić w kostkę i usmażyć.Dodać cukier ,sok z cytryny,oraz rodzynki. Upiec biszkopt z podanych składników i wystudzić. Ugotować budyń ,do gorącego dać masło i mieszać do jego rozpuszczenia. Krem budyniowy wylać na biszkopt i zostawić do wystudzenia.i stężenia. Do gorącego musu jabłkowo-gruszkowo-dyniowego wsypać galaretki,rozpuścić..
Mus wylać na zastygnięte budynie,dać do lodówki by całkowicie stężały. Najlepiej kroić na drugi dzień.
Smacznego życzę!