Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczne ciasto, które przypomni nam smak lata. Jest bardzo proste w przygotowaniu. Gruszki są miękkie i dodają ciastu słodyczy.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 142
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 142
Składniki
Kakao, cukry, margarynę i mleko podgrzewamy do całkowitego połączenia składników. Studzimy. Do wystudzonej masy dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia po trochu i jajka w całości. Mieszamy mikserem, tylko do momentu połączenia składników. Wylewamy na tortownice i układamy obrane gruszki. Należy piec w 170* około 50 minut. Lub do suchego patyczka. Na drugi raz gdy będę piekła dodam do ciasta mniej cukru, gdyż gruszki dają bardzo dużo słodyczy. Polecam gorąco :) Składniki na małą tortownicę o śr. 16 cm.