Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakaowo-orzechowe kruche ciasto z brzoskwiniami i gruszką oraz delikatna pianką . Szybkie w przygotowaniu. Polecam.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Wszystkie składniki ciasta wrzucamy do miski i szybko zagniatamy ciasto. Dzielimy na dwie części. Dużą blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy jedną część ciasta. Drugą wkładamy do zamrażalnika na 15 minut.
Pianka: Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy serki i jogurt oraz pozostałe składniki. Delikatnie mieszamy do połączenia się składników. Owoce obieramy i robimy w kostkę. Wykładamy na ciasto, następnie wlewamy masę i układamy druga część ciasta. Pieczemy ok 1 godziny w 180 stopniach. Smacznego ;)