Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karp faszerowany pieczarkami"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1091
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1091
Składniki
Karpia spraw, pokrój w dzwonka, oprósz solą i piep rzem. Jajka roztrzep. Dzwonka panieruj w jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki obierz, posiekaj. Smaż na oleju, aż odparują. Wymieszaj z posiekanym koperkiem, przypraw. Dzwonka ułóż na półmisku, w każdy włóż porcję pieczarek.
Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie