Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na kefirze wyszło przepyszne,aromatyczne ,lekko kwaskowe. Bardzo polecam:)
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 123
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21528
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 847
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 123
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21528
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 75
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 847
Składniki
Jajka utrzeć z cukrami,dodać mąkę,pr.do pieczenia,kefir,olejek i roztopione masło. Wszystko dokładnie zmiksować.Dodać rabarbar i delikatnie zamieszać. Ciasto wyłożyć na kwadratową tortownicę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu ułożyć jeżyny lekko dociskając do środka. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st i piec góra-dół do suchego patyczka. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!