Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny deserek najlepszy prosto z lodówki z nowymi galaretkami winiary
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 669
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 31
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 54
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 525
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 669
Składniki
rozpuścić galaretkę różową w szklance gorącej wody to samo zrobić z niebieską (w 250 ml nie tak jak na opakowaniu) na biszkopt ubić białka z cukrem dodać żółtka mąkę proszek do pieczenia wymieszać wylać na małą tortownicę upiec biszkopt ok 20 minut w 180 stopniach można zrobić na biszkoptach kupnych ale swój biszkopt zawsze smaczniejszy
jak upiecze się biszkopt i przestygnie wtedy powinny być przestygnięte i galaretki wtedy ubijamy śnieżkę z 200 ml mleka jak już jest sztywna dodajemy przestygniętą galaretkę wykładamy na biszkopt na pierwszą masę wykładamy truskawki to samo robimy z drugą śnieżką którą ubijamy w 200 ml mleka i galaretką wykładamy na masę z truskawkami SMACZNEGO:)