Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231952
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Składniki
Połowę mleka gotujemy z cukrem. W pozostałym mleku rozprowadzamy mąkę. Gdy mleko z cukrem zacznie wrzeć, dodajemy mleko z mąką kokosową. Nie gotujemy, należy wyłączyć dodac starta skórkę z cytryny i zamieszać. Masa będzie sypka i nie przejmujemy się tym, ponieważ taka ma być. Odstawiamy w chłodne miejsce. Miekkie masło miksujemy na puch i stopniowo dodajemy zimną masę. Na spód blachy wykładamy herbatniki, masę i ponownie herbatniki. Udekorowałam bitą śmietanką. Smacznego.