Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, owocowe i pyyyszne :) Moim Chłopcom zdecydowanie posmakowało.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 354
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 354
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
Każdą galaretkę rozpuścić w szklance wody. Na dno tortownicy 24cm wkładamy blat biszkoptowy. Śmietankę bardzo dobrze schłodzić i ubić mikserem. Następnie dodać 1 tężejącą galaretkę i delikatnie, dokładnie wymieszać łyżką. Następnie masę wyłożyć na biszkopt i wstawić do lodówki aby masa nieco stężała. Rozmrożone truskawki zmiksować z drugą tężejącą galaretką na mus. Masę truskawkową wylać na masę śmietanową. Ciasto ponownie wstawić do lodówki na kilka godzin aby obie masy zastygły. Smacznego!