Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska,na pewno posmakuje każdemu.Polecam:)
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 35
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2284
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 35
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2284
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na kwadraty 10/10cm Każdy kwadrat włożyć do formy muffinkowej.,na spód dać po pół łyżezki dżemu ,jaki mamy. Jabłka obrać i pokroić na małe cząstki. Posypać cynamonem i cukrem,wymieszać. Jabłka nakładać do koszyczków. Foremkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.zapiekać około 1/2 godz. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!