Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska,na pewno posmakuje każdemu.Polecam:)
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 116
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 343
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 87
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 99
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 116
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 343
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 87
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 99
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na kwadraty 10/10cm Każdy kwadrat włożyć do formy muffinkowej.,na spód dać po pół łyżezki dżemu ,jaki mamy. Jabłka obrać i pokroić na małe cząstki. Posypać cynamonem i cukrem,wymieszać. Jabłka nakładać do koszyczków. Foremkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.zapiekać około 1/2 godz. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!