Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis, z którego najczęściej korzystam przekładając torty. Krem jest wyśmienity, prosty i szybki do przygotowania. Jest stabilny, pozwala się kroić i jednocześnie ma puszystą konsystencję. To najlepszy krem jaki znam. Polecam!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 214
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 123
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27956
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 214
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 123
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27956
Składniki
Śmietanę i serek przekładamy do dużej miski. Dodajemy ziarenka wyciągnięte z rozkrojonej laski wanilii oraz cukier puder przesiany przez sitko. Całość miksujemy mikserem. Krem jest gotowy w chwili, gdy wszystkie składniki się połączą, a jego konsystencja zgęstnieje.