Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis, z którego najczęściej korzystam przekładając torty. Krem jest wyśmienity, prosty i szybki do przygotowania. Jest stabilny, pozwala się kroić i jednocześnie ma puszystą konsystencję. To najlepszy krem jaki znam. Polecam!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2196
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 954
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23120
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2196
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 954
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23120
Składniki
Śmietanę i serek przekładamy do dużej miski. Dodajemy ziarenka wyciągnięte z rozkrojonej laski wanilii oraz cukier puder przesiany przez sitko. Całość miksujemy mikserem. Krem jest gotowy w chwili, gdy wszystkie składniki się połączą, a jego konsystencja zgęstnieje.