Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka wyciskane za pomocą rękawa cukierniczego.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
Masło zmiksować z cukrem, gdy masa będzie jednolicie gładka, wlać dwa żółtka. . Dodawać stopniowo przesianą mąkę. Gdy już wszystko będzie wymieszane dosypać kokos. Ciasto do momentu dosypania mąki dobrze wyrabia się mikserem. Jednak w końcowej części należy mikser odłożyć i dokończyć mieszanie rękoma. Gotową masę umieścić w rękawie cukierniczym. Ciasteczka wyciskać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 10 minut w 180* Smacznego