Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne ciasto z ulubionymi jabłkami
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3589
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2433
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3589
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2433
Składniki
Cisto rozwałkować podsypując mąką i wyłożyć nim tortownicę posmarowaną, dno wyłożyć papierem do pieczenia
Budyń ugotować na soku jabłkowym,dodać cukier/ do smaku/, wylać na ciasto. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 175 stopni piec 45-50 min.
Po upieczeniu wystudzić. Śmietanę ubić z 2 łyżkami cukru dodać 2 śmietanfiksy i posmarować wierzch ciasta. Włożyć do lodówki najlepiej na noc.