Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne ciasto z ulubionymi jabłkami
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1843
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3872
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 237
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 166
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 149
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1843
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3872
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 237
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 166
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 149
Składniki
Cisto rozwałkować podsypując mąką i wyłożyć nim tortownicę posmarowaną, dno wyłożyć papierem do pieczenia
Budyń ugotować na soku jabłkowym,dodać cukier/ do smaku/, wylać na ciasto. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 175 stopni piec 45-50 min.
Po upieczeniu wystudzić. Śmietanę ubić z 2 łyżkami cukru dodać 2 śmietanfiksy i posmarować wierzch ciasta. Włożyć do lodówki najlepiej na noc.