Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto kruchutkie i z jabłkami lubię te owoce są pyszne w takim połączeniu! Polecam na deserek!
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17425
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 818
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4528
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17425
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 818
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 68
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4528
Składniki
Ciasto: Z mąki, margaryny, cukru pudru, jaj, proszku do pieczenia i cukru waniliowego robimy ciasto dzielimy na 3 części i pieczemy placki w formie 25/36 w 160 stopniach ok. 20 minut. Masa serowa: Żółtka ucieramy z margaryną i cukrem. Ser mielimy i dodajemy wraz z ubitą pianą do żółtek. Dajemy na ogień i gotujemy. W mleku rozpuszczamy budyń wlewamy do sera i gotujemy do zgęstnienia. Masa jabłkowa: Jabłka obieramy, ścieramy na dużej tarce, smażymy, wsypujemy galaretkę i cukier. Przełożenie ciasta: Ciasto- ser- ciast- masa jabłkowa- ciasto- polewa.