Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najlepszych serników jakie jadłam. Masa twarogowa przekładana kruchymi plackami. Polecam:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Składniki
Składniki na ciasto wkładamy do naczynia i szybko zagniatamy kruche ciasto. Dzielimy je na 3 części. Każdą część pieczemy na blaszce (25x36) wyłożonej papierem do pieczenia w temperaturze przez ok. 10 minut w 190 stopniach C.
Twaróg, jajka i cukier ubijamy za pomocą miksera. Margarynę rozpuszczamy w garnku.Dodajemy twaróg. Mieszamy. Dokładamy rodzynki i dwa budynie (proszek). Podgrzewamy do czasu aż masa zgęstnieje.
Przekładamy placek w kolejności kruche ciasto, sernik, kruche ciasto, sernik, kruche ciasto.
Galaretkę rozpuszczamy w szklance wody. Czekoladę rozpuszczamy razem z tłuszczem. Dodajemy tężejącą galaretkę. Dolewamy śmietanę. Wylewamy na wierzch ciasta. Ozdabiamy według własnego uznania.