Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
porcja na dużą blaszkę :)
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 33
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 177
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 143
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 291
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44461
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 33
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 177
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 143
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 291
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44461
Składniki
I ciasto: wszystkie składniki razem wymieszać i rozsmarować na blaszce (będzie dość rzadkie) na ciasto rozsmarować powidła, jabłka i posypać rodzynkami.
II ciasto: wszystkie składniki wymieszać z białek ubić pianę i dodać do reszty ciasta, delikatnie wymieszać i kłaść na wcześniejszą warstwę.Piec 45 minut w 180 stopniach. Można polać polewą lub posypać cukrem pudrem.