Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatniki i andruta kruszymy na drobno. Dodajemy łyżkę masła i razem mieszamy. Mała foremkę do tarty lub tortownicę smarujemy masłem i wyklejamy pokruszonymi ciastkami. Ostawiamy do lodówki. Serek mascarpone miksujemy ze śmietaną. Dodajemy cukier. Mieszamy na mniejszych obrotach z przestudzoną białą czekoladą. Wylewamy na przygotowany ciasteczkowy spód. Dekorujemy malinami i wstawiamy do lodówki.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2368
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3372
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1421
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2163
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2368
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3372
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1421
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2163
Składniki
Herbatniki i andruta kruszymy na drobno. Dodajemy łyżkę masła i razem mieszamy.
Mała foremkę do tarty lub tortownicę smarujemy masłem i wyklejamy pokruszonymi ciastkami. Ostawiamy do lodówki. Serek mascarpone miksujemy ze śmietaną. Dodajemy cukier. Mieszamy na mniejszych obrotach z przestudzoną białą czekoladą. Wylewamy na przygotowany ciasteczkowy spód. Dekorujemy malinami i wstawiamy do lodówki.