Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbatniki i andruta kruszymy na drobno. Dodajemy łyżkę masła i razem mieszamy. Mała foremkę do tarty lub tortownicę smarujemy masłem i wyklejamy pokruszonymi ciastkami. Ostawiamy do lodówki. Serek mascarpone miksujemy ze śmietaną. Dodajemy cukier. Mieszamy na mniejszych obrotach z przestudzoną białą czekoladą. Wylewamy na przygotowany ciasteczkowy spód. Dekorujemy malinami i wstawiamy do lodówki.
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 476
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 26011
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 476
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 26011
Składniki
Herbatniki i andruta kruszymy na drobno. Dodajemy łyżkę masła i razem mieszamy.
Mała foremkę do tarty lub tortownicę smarujemy masłem i wyklejamy pokruszonymi ciastkami. Ostawiamy do lodówki. Serek mascarpone miksujemy ze śmietaną. Dodajemy cukier. Mieszamy na mniejszych obrotach z przestudzoną białą czekoladą. Wylewamy na przygotowany ciasteczkowy spód. Dekorujemy malinami i wstawiamy do lodówki.