Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka o smaku marcepanu. Z przepisu wychodzi około 40 sztuk.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 905
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113371
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1401
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 905
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113371
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1401
Składniki
Schłodzony marcepan zetrzeć na tarce o cienkich oczkach.
Wszystkie składniki zagnieść na jednolite ciasto
Uformować kulki i lekko spłaszczyć. Wykładać je na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok.15min 160 st.