Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne , pachnące , proste w przygotowaniu, do kawy lub herbaty.
Blaszka do muffinek , robot
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3334
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 823
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 82
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3334
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 823
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 82
Składniki
Maliny umyć , osączyć. Marchewkę obrać , zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Mąkę przesiać , wymieszać z mąką kokosową , jeżeli nie mamy można użyć 1 1/2 łyżki wiórek kokosowych, oraz sodą i proszkiem do pieczenia. Jajka ubić na puszysto z cukrem, dodać masło i jogurt , dokładnie wymieszać, dodać produkty sypkie a na koniec marchewkę i całość wymieszać. W blaszce umieścić 12 szt papierowych papilotek do muffinek , nałożyć ciasto a na wierzch maliny.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 30 minut lub suchego patyczka.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem lub zrobić kleks ze śmietany.