Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stół. Naprawdę wystarczy kilka chwil i nasz gość będzie zachwycony.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5964
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 767
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 825
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5964
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 767
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 825
Składniki
Borówki umyć i osuszyć. Mąki i proszek do pieczenia wymieszać razem. Ser, jajka, mleko, mąkę, cukier zmiksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Masę przełożyć do wysmarowanych masłem foremek. Borówki wyłożyć na masę. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 min. Podać ciepłe. Smacznego.