Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne, słodkie babeczki do popołudniowej kawki
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 77
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 33
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 77
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 33
Składniki
Masło zmiksować z cukrem. Dodać masę kajmakową, połączyć. Następnie dodać jaja, olej i maślankę, zmiksować. Na końcu przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, całość połączyć. Ciasto rozłożyć do papilotek do 2/3 wysokości.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 15-20 min. Ostudzić. Pozostałą masę kajmakową podgrzać, polać muffinki, wierzch posypać czekoladowymi cukierkami. Smacznego!