Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki piernikowe są idealnym słodkim przysmakiem, który łączy w sobie głęboki smak piernika z puszystością klasycznego muffinka. Ich przygotowanie jest proste i nie wymaga wielu składników, a efekt końcowy naprawdę wartościowy.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 388
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11836
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 467
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 128
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 697
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 388
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11836
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 467
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 128
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 697
Składniki
Zmieszać osobno mokre i osobno suche składniki, a następnie połączyć krótko mieszając do połączenia składników.
Nakładać do papilotek (do środka muffinki można włożyć pół kostki czekolady, lub chałwę) lub silikonowych foremek na muffinki. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 20 minut. SMACZNEGO!