Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki piernikowe są idealnym słodkim przysmakiem, który łączy w sobie głęboki smak piernika z puszystością klasycznego muffinka. Ich przygotowanie jest proste i nie wymaga wielu składników, a efekt końcowy naprawdę wartościowy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 450
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16665
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 325
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 450
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16665
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 325
Składniki
Zmieszać osobno mokre i osobno suche składniki, a następnie połączyć krótko mieszając do połączenia składników.
Nakładać do papilotek (do środka muffinki można włożyć pół kostki czekolady, lub chałwę) lub silikonowych foremek na muffinki. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 20 minut. SMACZNEGO!