Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne muffinki z kawałkami jabłka idealnie pasują po popołudniowej kawy
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2838
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6466
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2838
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6466
Składniki
W dwóch osobnych miskach mieszamy produkty suche i mokre . ( w jednej trochę mniejszej suche a w drugiej nieco większej mokre ) . Mokre składniki wlewamy do suchych i mieszamy do momentu połączenia składników . Do całości dokładamy obrane i drobno pokrojone w kostkę jabłka . Krótko mieszamy .
Gotowe ciasto przekładamy do foremki wyłożonej papilotkami , na koniec posypujemy odrobiną migdałów .
Muffinki pieczemy w 170° C przez około 20 - 25 minuty - do suchego patyczka .