Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Łasuchy na pewno polubią ;)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Wodę, cukier i margarynę należy zagotować i ostudzić. Do przestudzonej masy dodać żółtka , mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i pianę z białek. Należy piec ok 20 min w 180*
Masa z białej czekolady; 100 g czekolady rozpuścić w kapieli wodnej , gdy już się rozpuścinależy dodać śmietankę 36% Masło utrzeć na puch i dodawać stopniowo zimną mase czekoladową. Za pomoca rękawa nakładać masę na mufinki.