Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12859
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12859
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4598
Składniki
Rozpuść w garnku masło,dodaj cukier i kakao.Wszystko wymieszaj i na koniec dodaj pół szklanki wody.Odstaw do ostygnięcia.
Przełóż do większego naczynia,dodawaj w tej kolejności: mąkę i proszek,jajka,zapach,bakalie.Po każdym składniku dobrze wymieszaj.
Przygotuj keksówkę (wysmaruj brzegi i dno masłem i posyp bułką tartą).Składniki po dokładnym wymieszaniu przelej do keksówki. Piecz w 180 stopniach około 45 min.