Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5668
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5668
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 98
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 573
Składniki
Rozpuść w garnku masło,dodaj cukier i kakao.Wszystko wymieszaj i na koniec dodaj pół szklanki wody.Odstaw do ostygnięcia.
Przełóż do większego naczynia,dodawaj w tej kolejności: mąkę i proszek,jajka,zapach,bakalie.Po każdym składniku dobrze wymieszaj.
Przygotuj keksówkę (wysmaruj brzegi i dno masłem i posyp bułką tartą).Składniki po dokładnym wymieszaniu przelej do keksówki. Piecz w 180 stopniach około 45 min.