Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy go potrafi upiec.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 332
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21745
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 332
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 445
Składniki
Wykonanie: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao. Banany rozgnieść widelcem. Masło utrzeć na puszystą masę z cukrem i szczyptą soli. Dodać jajka, mąkę z kakao i dokładnie zmiksować. Dodać banany i dokładnie wymieszać łyżką. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia , wylać ciasto, dokładnie wyrównać łyżką. Wstawić do piekarnika wcześniej nagrzanego do 170 stopni i piec przez godzinę.