Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22188
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 64
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 103
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 235
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22188
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 64
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 103
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 235
Składniki
Jabłka umyć pod bieżącą wodą ,osuszyć za pomocą ręcznika papierowego i obrać. Pokroić w kostkę. Jajka wbić do miski i utrzeć z 2 szklankami cukru. Mieszając ,dolewać olej. Do masy wsypać 3 szklanki przesianej mąki ,sodę ,cynamon oraz kakao. Wymieszać. Do ciasta dodać rodzynki i orzechy. Całość dokładnie wymieszać. Na końcu dodać jabłka ,wymieszać i przelać do wysmarowanej tłuszczem podłużnej formy. Piec ok. 70 min w temp 190 stopni.