Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4578
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5986
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12826
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4578
Składniki
Margarynę rozpuścić w garnku, dodać cukier oraz rozpuszczone w wodzie (najlepiej ciepłej) kakao, zagotować.Odstawić do wystygnięcia.... Następnie dodać żółtka, mąkę, proszek i ubitą z białek pianę, wymieszać. Gruszki pokroić w kostkę i wsypać do ciasta, delikatnie wymieszać. Piec 40 min. temp.180 stopni Polewa: Śmietankę podgrzewamy i dodajemy połamaną na kawałeczki czekoladę,mieszamy aż całość zgęstnieje. Smacznego