Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to ciasto jest pyszne, można zmieniać dodatki i smak wypieku
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 139
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 139
Składniki
1. do miski wsypać mąkę, cukier, kakao i sodę, wymieszać, dodać jajko, olej, mleko i dżem, wymieszać łyżką do połączenie składników, 2. jabłka obrać, pokroić w kostkę, do ciasta dodać jabłka i maliny, delikatnie wymieszać, 3. ciasto przełożyć do wyłożonej papierem formy, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 60 min w 180 st, gotowe ciasto posypać cukrem pudrem lub polać polewą