Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jabełcznik. prosty i lekki. może nie do końca fit, ale light Emotikon smile beztłuszczowy i cukro-alternatywny.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 239
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2207
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28206
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 239
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2207
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28206
Składniki
Piekarnik rozgrzewam do 175 stopni Celsjusza. Jabłka obieram, zjadam gniazda nasienne i kroję w kostkę. Mieszam z octem i ekstraktem. Odstawiam. Jaja łączę z solą i erytrolem. Ubijam w mikserze do uzyskania puszystej masy. Dodaję mleko /temperatura pokojowa/ i miksuję do połączenia. Mąkę przesiewam z proszkiem i sodą. Dodaję stopniowo do masy i miksuję do połączenia. Tortownicę wykładam papierem do pieczenia. Wysypuję jabłka i zalewam ciastem. Piekę około 30 minut. Powinnam studzić, ale się nie udało – jedliśmy jeszcze ciepłe.