Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczne muffinki od tych tradycyjnych różnią się przede wszystkim dodatkiem cynamonu.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Składniki
Wykonanie: Składniki mokre wymieszać ze sobą: roztopiony i ostudzony olej kokosowy, mleko, jajka. W osobnym naczyniu wymieszać suche składniki, a następnie dodawać do składników mokrych - cały czas miksując. Na koniec dodać rozdrobnione orzechy i wymieszać delikatnie łyżką. Nakładać ciasto do połowy wysokości formy na babeczki, następnie 0,5 łyżeczki powidła śliwkowego i przykryć resztą ciasta. Piec 20 minut w temp. 200 stopni.