Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza wspólna praca z zięciem. Ciasteczka z garam masala dosłownie " gorące przyprawy". Ciasteczka z charakterem.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1267
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5790
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18399
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1267
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5790
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18399
Składniki
Wychodzi około 25 ciasteczek. Natkę i kwiaty płuczemy i osuszamy. Wszystkie składniki ciasta miksujemy w malakserze na gładką masę. Gotowe ciasto wałkujemy na grubość 1/2 cm, możemy trochę podsypywać mąką. Wykrawamy kółka średnicy 6 cm. Każde ciastko dekorujemy natką, fiołkami i stokrotkami, lekko dociskając. Pieczemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia około 10 minut w 180 C.