Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza wspólna praca z zięciem. Ciasteczka z garam masala dosłownie " gorące przyprawy". Ciasteczka z charakterem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12748
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1447
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13970
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5823
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12748
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1447
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13970
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5823
Składniki
Wychodzi około 25 ciasteczek. Natkę i kwiaty płuczemy i osuszamy. Wszystkie składniki ciasta miksujemy w malakserze na gładką masę. Gotowe ciasto wałkujemy na grubość 1/2 cm, możemy trochę podsypywać mąką. Wykrawamy kółka średnicy 6 cm. Każde ciastko dekorujemy natką, fiołkami i stokrotkami, lekko dociskając. Pieczemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia około 10 minut w 180 C.