Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Składniki
Krem: Połowę mleka zagotować z cukrem, od drugiej połowy dać żółtka mąkę i ugotować budyń.Masło utrzeć dodając przestudzony budyń.
Pianka: Białka ubić z cukrem i żelatyną na parze (wstawić do garnka z gotującą wodą)dodać sok z cytryny.Gdy będą dobrze ubite, zdjąć z pary i ubijać do ostygnięcia.
Na ciasto dać krem,a potem piankę.Dekoracja według uznania