Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2821
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6453
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2821
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6453
Składniki
w garnku topimy margarynę, miód i cukier mieszamy aż sie wszystko połączy w jedną masę . wystudzimy Na stolnice wsypujemy : mąkę, proszek, przyprawa do piernika i jajko połączyć z masa miodową ZAGNIEŚĆ NA JEDNOLITĄ MASĘ pozostawić na ok. 30minut - 1godziny
Rozwałkować ciasto na grubość około 0,5 cm i wycinać foremkami różne wzory piec okolo 15 minut SMACZNEGO !