Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczny i pachnący
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25854
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2968
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1380
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25854
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2968
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1380
Składniki
Roztopić czekoladę w kąpieli wodnej i odstawić do ostygnięcia.Białka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli.Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę .Dodać żółtka,miód i czekoladę.Następnie mąkę,proszek do pieczenia i przyprawę korzenną.Połączyć wszystko z pianą z białek.Przełożyć ciasto do prostokątnej foremki(12/33) Wstawić do nagrzanego piekarnika (180) na 45-50 minut.
Dla urozmaicenia oblewam piernik czekoladą i posypuję migdałami...
SMACZNEGO