Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet największy kuchenny nieudacznik poradzi sobie ze zrobieniem tego ciasta. Idealne na piknik - wszystkie dzieci go UWIELBIAJĄ !
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Sypkie składniki wymieszać w misce. Dodać mokre i połączyć. Gotowe ciasto przełożyć do dużej deczki. Można dodać orzechy, migdały i rodzynki.
Piec w temperaturze 180 C, 40 minut.