Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113105
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 499
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 841
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 624
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113105
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 499
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 841
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 624
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać miód, gorący napar z kawy ( po kolei) (napewno z jajkami nic sie nie stanie dzięki miodkowi). Dodać mąkę. olej, przyprawę piernikową, ubitą sztywną pianę z białek i sodę.
Dokładnie wyrobić i wyłożyc do formy. Po upieczeniu można polac lukrem, przełożyć marmoladą jabłkową.. .z tą smakuje najlepiej.