Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,wilgotne ciasto, można długo je przechowywać, a przede wszystkim,proste do wykonania, i zawsze udane .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 533
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 886
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113135
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 533
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 886
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 642
Składniki
Wykonanie: Jajka z cukrem ubić za pomocą miksera,dodać mąkę,z cynamonem ,kakao,sodą,proszkiem do pieczenia. Następnie dodać ,olej i jabłka ,wszystko dalej miksując dobrze połączyć. Piec 50-60 minut. Polać lukrem lub polewą czekoladową . Smacznego !!!