Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek dyniowy to łatwe ciasto, które smakuje każdemu.
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10290
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 1107
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 104
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 93
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 73
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10290
Flaczki z soczewicą to danie niezwykle pożywne, które może stanowić samodziel...
Odsłon: 1107
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 104
Plasterki limonki w rumie z goździkami i kardamonem. To pyszny dodatek do roz...
Odsłon: 93
Wyjątkowo lekkie i puszyste muffinki limonkowe z limonkowym kremem. Skórka na...
Odsłon: 73
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem. Dodać mąkę, proszek, sodę, przyprawy i olej. Na koniec dodać startą dynię.
Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem foremki (25x35). Piec ok.45-60 min w temperaturze 170st. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.