Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek dyniowy to łatwe ciasto, które smakuje każdemu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11845
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16046
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5081
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11845
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16046
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5081
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem. Dodać mąkę, proszek, sodę, przyprawy i olej. Na koniec dodać startą dynię.
Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem foremki (25x35). Piec ok.45-60 min w temperaturze 170st. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.