Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię świeżego ananasa, z puszki też, ale jest trochę za słodki jak dla mnie, więc postanowiłam sprawdzić, jak smakuje w cieście w połączeniu z kokosem. Smakuje, bardzo. :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni, prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Miękkie masło zmiksować z jajkami, cukrem, cukrem waniliowym i solą. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i połączyć z masą maślaną. Ciasto rozłożyć równomiernie w formie.
Ananasa odsączyć i pokroić na mniejsze kawałki. Rozłożyć na cieście. Wiórki kokosowe wymieszać z cukrem i posypać nimi ciasto. Kawałki masła porozkładać na wiórkach.
Piec ok. 20-25 minut. Po upieczeniu ostudzić. I smacznego!