Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu niedrogi i uniwersalny
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Składniki
Składniki CIASTA wymieszać mikserem na jednolita masę, wylać na blaszkę, ułożyć na wierzchu owoce i wysypać kruszonkę. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Składniki kruszonki zagnieść razem z roztopionym tłuszczem. Włożyć na chwilę do lodówki lub zamrażalnika, po czym rozdrobnić na tarce, prosto na ciasto z owocami.