Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj aromat, olej i śmietanę, wymieszaj. Mąkę przesiej z sodą i proszkiem do pieczenia, dodaj do ciasta.
Blachę o wymiarach 36x15 wyłóż papierem do pieczenia. 1/4 ciasta odłóż i dodaj do niego kakao, wymieszaj. Do blachy wyłóż jasne ciasto a na środek ciasto z kakao. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.